Anlægsgartner i Brønderslev nær Aalborg, Hjørring & hele Nordjylland

Søger du kyndig hjælp til dit havearbejde? Så lad os hjælpe dig. Vi skaber haver og rum til familiens udeliv. Vi har mange års erfaring som anlægsgartner i Brønderslev med både store og små opgaver inden for have og brolægning.

Vi anlægger din have med det særlige præg du ønsker med fx bede, belægning, græsplæne og beplantning. I fællesskab finder vi frem til det resultat, du drømmer om.
​​

Vi udfører anlægsopgaver som:

​Personlige og skræddersyede løsninger hos din anlægsgartner

Vores dygtige anlægsgartnere kommer gerne forbi og lytter til dine ønsker til anlægsopgaven. Vi kan komme med gode råd og ideer til, hvordan du bedst muligt udnytter din have, så den opfylder dine krav og behov, ligesom vi kan vejlede i, hvad der overhovedet er muligt inden for anlægsopgaver i din have. Som anlægsgartner i Brønderslev ved vi af erfaring, at nye haveprojekter kan komme til at virke uoverskuelige og tidskrævende. Lad derfor os hjælpe dig igennem projektet fra start til slut.

Vi hjælper med alle slags opgaver

Uanset om du skal nyanlægge, omlægge eller vedligeholde din have, giver vi gerne et seriøst og uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt os på telefon 5189 5189 og hør mere om vores anlægsopgaver. Vi holder til i Brønderslev, men har også mange kunder fra Aalborg, Hjørring og resten af Nordjylland, der har brug for en anlægsgartner. 

Herudover har vi også stor erfaring med rengøringen, herunder privat- og erhvervsrengøring samt vinduespudsning!

Bliv ringet op

Hvis du vil vide mere, så lad os kontakte dig.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JRK Service ApS

Eventyrvej 26 

9700 Brønderslev

CVR: 33056621

Sitemap

Kontakt

Telefon: 5189 5189

E-mail: info@jrkservice.dk