Vinduespudser i Vendsyssel, Hjørring, Brønderslev og omegn​

​Få skinnende rene vinduer uden besvær – lad os være din vinduespudser. Vi pudser dine vinduer fra hjørne til kanter, og når vi er færdige, er dine vinduer atter rene og pæne. Vi bruger fortrinsvis vaskeanlæg. Med dette vaskes vinduer, rammer og karme helt rent uden efterfølgende kalkpletter idet der anvendes helt rent vand uden nogen form for rengøringsmidler.

Vi udfører vinduespudsning i det meste af Vendsyssel, Hjørring, Brønderslev og omegn for boligselskaber, andelsboligforeninger, ejerforeninger, virksomheder, institutioner og private.

Vores vinduespudser kan klare de ​allermest besværlige vinduer

Som vinduespudser har vi de rette redskaber til den perfekte vinduespudsning, hvilket gør, at vi kan nå alle vinduer, selv dem som ellers er svære at nå.
​Med vort vaskeanlæg kan vi nå vinduer i højder på ca. 12 m.  

Fast aftale – rene vinduer året rundt

​For at du kan sikre dig rene vinduer året rundt, kan en fast aftale være en fremragende løsning for dig. Hvor ofte vores vinduespudser skal komme, er helt op til dig, i samarbejde finder vi den bedst mulige løsning for dig. Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe, så tøv ikke med at kontakte os på tlf: 5189 5189 eller via mail på: info@jrkservice.dk

Vi pudser vinduer for kunder i det meste af Vendsyssel med udgangspunkt i Brønderslev.

Vi står også gerne for din rengøring, herunder både privat og erhvervsrengøring!

Bliv ringet op

Hvis du vil vide mere, så lad os kontakte dig.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JRK Service ApS

Østergade 84 

9700 Brønderslev

CVR: 33056621

Sitemap

Kontakt

Telefon: 5189 5189

E-mail: info@jrkservice.dk