​Rengøring i og omkring Aalborg og Hjørring

Har du brug for hjælp til rengøring i virksomheden eller i boligen, så tøv ikke med at tage kontakt til JRK Service. Vi dækker Aalborg, Hjørring, Brønderslev samt hele Nordjylland. 

Hos JRK Service når vi ud i alle krogene, uanset om det drejer sig om rengøring på kontoret, i butikken, industrihallen, institutionen, den private bolig eller i sommerhuset – og vi kører til opgaver i hele Nordjylland, herunder bl.a. området omkring Aalborg, Hjørring og Brønderslev.

Vi gør ordentligt rent

Vi er allerede fast ”cleaning-partner” for en række virksomheder og private kunder, hvor vi tager professionelt hånd om deres rengøring. Vi er deres foretrukne rengøringspartner, fordi vi først og fremmest gør ordentligt rent.

Men vores brede kundeskare er også et udtryk for vores stabile, loyale og professionelle medarbejdere, der udfører en rengøring efter vores kunders ønsker og behov, og som altid overholder alle indgåede aftaler.

Vores rengøring inkluderer:

  • Støvsugning
  • Tørre støv af
  • Gulv- og trappevask
  • Pc-, skærm- og telefonrens
  • Polering af vinduer – ind- og udvendigt
  • Hovedrengøring - fraflytning mm.

Skånsom og miljøvenlig rengøring

Hos JRK Service tænker vi grønt og benytter derfor kun miljøvenlige og skånsomme rengøringsprodukter. Vores rengøring er altid i højeste kvalitet, og vi sørger for at komme helt ud i krogene og efterlader kun et pletfrit resultat, vi stolt kan se tilbage på.

Klude og andre rekvisitter kan vi tage med eller opbevare på jeres adresse. Vores medarbejdere er vant til at arbejde med nøgler og alarmer og ved, at de har tavshedspligt. 

Lad os hjælpe dig

Kontakt os gerne på telefon 5189 5189, hvis du ønsker professionel rengøring. Vi står klar med et uforpligtende tilbud, der gælder områder i hele Nordjylland. Vi har både rengøring til privaten og erhvervet. Vi hjælper også gerne med vinduespudsningen.

Herudover har vi også stor erfaring som anlægsgartner, så søger du hjælp til havearbejdet, så hjælper vi gerne!

Bliv ringet op

Hvis du vil vide mere, så lad os kontakte dig.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JRK Service ApS

Østergade 84 

9700 Brønderslev

CVR: 33056621

Sitemap

Kontakt

Telefon: 5189 5189

E-mail: info@jrkservice.dk