Brolægning

JRK Service – anlægsgartnere specialiseret i belægningsarbejde

​Hos JRK Service valgte vi tidligt som følge af vores virke som anlægsgartnere at udvide vores services til også at inkludere brolægning. Det har vi gjort, så vi kan blive et naturligt valg for kunder, der søger en virksomhed med flest mulige kompetencer til at klare større specialopgaver – på den måde er JRK Service en pakkeløsning. Belægningsarbejde er i dag et af vores specialområder, og arbejdet varetages af vores erfarne brolæggere, der besidder den nødvendige ekspertise for at skabe resultater, der er både æstetiske og langtidsholdbare.

En virksomhed med en bred kompetencepalette

​Vi sætter pris på en god udfordring hos JRK Services, men vi hjælper lige så gerne med et mindre brolægningsarbejde. Vi fører et bredt sortiment af sten og fliser, og hvis der er en særlig type, du drømmer om til din belægning, kan vi garanteret få den bestilt hjem til en konkurrencedygtig pris. Vi har hjulpet kunder i Brønderslev, Hjørring, Aalborg og nærliggende byer med at skabe alt fra smukke terrasser og indkørsler til store gårdspladser og mindre stisystemer. Her på siden vil du kunne finde billeder fra nogle af vores seneste jobs inden for brolægning og måske endda finde inspiration til dit næste projekt i privaten eller erhvervet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

​JRK Service er din mulighed for at bestille én virksomhed, der evner og mestrer flere opgaver i forbindelse med dit udendørsområde. Du er garanteret den samme kvalitet i hvad end opgave, du henvender dig til os for at få løst, og du kan derfor kontakte os på 51 89 51 89 eller info@jrkservice.dk og få et uforpligtende tilbud allerede i dag. Kvalitet, god service og professionalitet er fundamentet for det samarbejde, som vi tilbyder, så grib telefonen og ring til os – vi glæder os til at høre fra dig!

Brug for en ny indkørsel?

Bliv ringet op

Hvis du vil vide mere, så lad os kontakte dig.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JRK Service ApS

Østergade 84 

9700 Brønderslev

CVR: 33056621

Sitemap

Kontakt

Telefon: 5189 5189

E-mail: info@jrkservice.dk