Privatrengøring – spar tid og kræfter

Ønsker du at bruge mere tid med familien og overlade rengøringen til professionelle, kvalificerede fagfolk? Hos JRK Service tilbyder vi privatrengøring i området nær Aalborg, Hjørring og Brønderslev. Privatrengøring hos JRK Service er en professionel service, som vil spare dig for både tid og kræfter.

Skånsom og miljøvenlig privatrengøring

Hos JRK Service vægter vi miljøet højt, og vi bruger derfor kun miljøvenlige og skånsomme produkter til vores privatrengøring. Tag dette med i overvejelserne, nar du skal vælge et rengøringsfirma. Du kan sagtens få en ren kvalitetsorienteret rengøring uden at belaste miljøet.

Fokus på kvalitet

Hos JRK-service er du altid sikret et skinnende og pletfrit resultat. Når vi tager ud til privatrengøring, bruger vores professionelle personale lang tid på at skabe et perfekt resultat.

Vi udfører på nuværende tidspunkt fast rengøring for mange privatkunder, hvilket er resultatet af godt og kvalitetsorienteret arbejde udført af professionelle fagfolk.

Hos JRK Service inkluderer vores privatrengøring:

  • Støvsugning
  • ​Gulv- og trappevask
  • Tørre støv af
  • ​Pc-, skærm- og telefonrens
  • ​Polering af vinduer – ind- og udvendigt
  • Hovedrengøring – fraflytninger mm.
  • ​En række andre service inden for privatrengøring

Vores kompetente medarbejdere bestræber sig på at opfylde dine individuelle behov og overholder altid deres aftaler. Vi kan selv tage rekvisitterne med – eller opbevare dem på din adresse, alt efter ønske. Desuden er vores medarbejdere vant til at håndtere alarmsystemer samt nøgler – og er selvfølgelig fuldt ud indforstået med deres tavshedspligt.

Ønsker du at overlade privatrengøring til professionelle og topkvalificerede fagfolk? Så er du velkommen til at kontakte os på: telefon: 51 89 51 89 eller på e-mail: info@jrkservice.dk. Du kan også læse mere om vores erhvervsrengøring og vinduespudsning.

Søger du hjælp til havearbejdet, så har vi nogle kompetente anlægsgartnere.

Bliv ringet op

Hvis du vil vide mere, så lad os kontakte dig.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JRK Service ApS

Østergade 84 

9700 Brønderslev

CVR: 33056621

Sitemap

Kontakt

Telefon: 5189 5189

E-mail: info@jrkservice.dk