Erhvervsrengøring efter din virksomheds behov

Er din virksomhed på udkig efter loyale og professionelle rengøringsfolk til at varetage erhvervsrengøring? Hvis virksomheden tilmed er beliggende i området nær Aalborg, Hjørring eller Brønderslev, vil JRK Service være den ideelle udbyder til at varetage jobbet.

Hos JRK Service sætter vi din virksomhed i fokus, og vores erhvervsrengøring fastlægges ud fra jeres individuelle behov.

Kvalitetsorienteret erhvervsrengøring

Hos JRK Service bestræber vi os altid på at efterlade et rent og skinnende resultat. Når vores dygtige medarbejdere udfører erhvervsrengøring, stopper de aldrig, før resultatet er tilfredsstillende. På nuværende tidspunkt varetager vi allerede erhvervsrengøring hos mange virksomheder, hvilket er et udtryk for at vores loyale og professionelle medarbejdere altid udfører deres job efter jeres ønsker og behov.

Hos JRK Service inkluderer vores erhvervsrengøring:

  • Gulv- og trappevask
  • ​Støvsugning
  • ​Tørre støv af
  • ​Polering af vinduer – ind- og udvendigt
  • ​PC-, skærm- og telefonrens
  • Hovedrengøring – fraflytninger mm.
  • ​En række andre service inden for erhvervsrengøring

Rengøring med respekt for miljøet

Hos JRK Service har vi altid fokus på at skåne miljøet. Når vi udfører erhvervsrengøring, bruger vi derfor kun skånsomme og miljøvenlige produkter. Selvom produkterne er miljøvenlige, efterlader de stadig et velduftende og skinnende resultat.

Vi kan selv tage rekvisitterne med eller opbevare dem på din adresse – alt efter ønske. Vores medarbejdere er vant til at håndtere alarmsystemer samt nøgler – og er selvfølgelig fuldt ud indforstået med deres tavshedspligt.

Ønsker du erhvervsrengøring med fokus på kvalitet og kundeloyalitet? Så er du velkommen til at kontakte os for et godt og uforpligtende tilbud på telefon: 51 89 51 89 eller på e-mail: info@jrkservice.dk. Du kan også høre mere om vores privatrengøring og os som vinduespudser.

Søger du en anlægsgartner, der kan hjælpe med havearbejdet?

Bliv ringet op

Hvis du vil vide mere, så lad os kontakte dig.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JRK Service ApS

Østergade 84 

9700 Brønderslev

CVR: 33056621

Sitemap

Kontakt

Telefon: 5189 5189

E-mail: info@jrkservice.dk