​Ny indkørsel?

​Vi er specialister inden for brolægning: Få inspiration til din nye indkørsel her

​Hos JRK Service har vi som en naturlig forlængelse af vores virke som anlægsgartnere tilføjet brolægning til vores services. Det har vi nu gjort til et af vores specialområder, og vores medarbejdere er derfor erfarne, professionelle og bedst af alt fortsat nysgerrige på brolægningsfaget. Det betyder også, at vores kunder kan få en pakkeløsning, når de hyrer os til at skabe et nyt udendørsområde. Her på siden vil du høre mere om vores arbejde inden for lægning af nye indkørsler samt finde inspirationsbilleder fra tidligere projekter.

Din professionelle leverandør af nye indkørsler til private og erhverv

​En indkørsel skal kunne holde til tung trafik, være langtidsholdbar og samtidig bibeholde det æstetiske udtryk, som I drømte om. Vores erfarne brolæggere har stor erfaring med lægning af en ny indkørsel med såvel sten som fliser, og vi fører derfor også et bredt sortiment. Hvis du har bestemte ønsker til belægningssten, som ikke i forvejen er i vores sortiment, kan vi også bestille disse hjem til en konkurrencedygtig pris. Vi påtager os glædeligt specialopgaver i mindre eller større omfang, så I kan få realiseret den indkørsel, I drømmer om. Vi arbejder primært med private- og erhvervskunder i Hjørring, Aalborg og Brønderslev, men vi kører også gerne til nærliggende byer.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

​Vi står altid klar til at yde uforpligtende kundeservice på telefon 51 89 51 89 eller på mail info@jrkservice.dk, så tøv ikke med at henvende dig med spørgsmål, anmodninger, i forbindelse med rådgivning eller andet. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din nye indkørsel, og uanset størrelsesomfanget på din opgave garanterer vi professionalitet, kvalitet og god service.​

Bliv ringet op

Hvis du vil vide mere, så lad os kontakte dig.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JRK Service ApS

Østergade 84 

9700 Brønderslev

CVR: 33056621

Sitemap

Kontakt

Telefon: 5189 5189

E-mail: info@jrkservice.dk