​Græsklipning

​JRK Service klipper alle former for græsplæner - store som små, pryd- som brugsplæner og for privat og erhverv.

Vi har klippere fra ca. 40 cm. i bredden og op til 2,4 m! Så uanset om det er et ”frimærke” eller en ”fodboldbane”, har vi altid den rigtige klipper til dine behov.

Græsslåning til private

Græsslåning er ikke altid førsteprioritet på sommerens program og kan ofte ende med at blive en sur tjans, der kan tage den glade sommerstemning ud af enhver person. Derfor kan det være en god ide at lade JRK Service overtage tjansen.

Vi klipper i det interval, der matcher din græsplæne og dine behov, hvad enten der er tale om en fast sæsonaftale, eller blot i en ferieperiode.

Prisen kan være fast pris pr. gang, fast sæsonpris, eller vi kan udføre arbejdet på timeløn.

Priseksempel: 300 m2 villaplæne, alm. ugentlig klipning: Fast sæsonpris fra kr. 5.000,00 inkl. moms.

Fast aftale til virksomheder & boligforeninger

Fast aftale til virksomheder & boligforeninger

Vi har mange forskellige kunder i de nordjyske byer, hvor især faste serviceaftaler for boligforeninger og virksomheder fylder en del af vores ordrebog.

Som haveservice kan tilbyde en fast aftale om græsslåning af gårdhaver, grønne arealer og ved parkeringsområder og indgangspartier.

Med en fast aftale, er du sikker på, at de grønne områder ser indbydende og velplejede ud og giver et flot og professionelt indtryk til både gæster og beboere.​ Vi hører til i Brønderslev, men mange af vores kunder er også fra Aalborg og Hjørring.

Bliv ringet op

Hvis du vil vide mere, så lad os kontakte dig.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JRK Service ApS

Østergade 84 

9700 Brønderslev

CVR: 33056621

Sitemap

Kontakt

Telefon: 5189 5189

E-mail: info@jrkservice.dk