​Forårsoprydning

​Når foråret nærmer sig, er det tid til at få klippet både buske og visne stauder ned og få revet bedene og græsplænen af, så det hele er klar til den nye sæson.

Men har du ikke tiden og overskuddet, eller mangler du den rette viden og ekspertise til at finde ud af, hvad der skal klippes, og hvordan det skal gøres? Så tag JRK Service med på råd.

Nå det hele til den rette tid

Vi tilbyder en forårsoprydning og klargøring af din have eller det grønne areal til virksomheden eller boligselskabet.

Vores havemedarbejdere er dygtige fagmænd, der har stor erfaring og ekspertise inden for området. Vi ved, hvornår og hvordan hækken skal klippes, hvor langt stauderne skal klippes ned, og hvordan rosen skal skæres til.

Altid høj kvalitet

Vi beskæftiger os med haven hver dag, hvorfor vi kender til alle simple tricks og gængse rutiner, der skal til i en forårsklargøring. Vi sørger for en jordløsning, for at fjerne ukrudtet og for en eventuel ukrudtsbrændning, der kan hæmme væksten af ukrudtet for resten af sæsonen.

Vi tilbyder havearbejde i den højeste kvalitet. Vi er grundige og effektive og udfører altid arbejde til vores kunders store tilfredshed.

Få en aftale med JRK Service fra sæsonstarten og opnå flere fordele! 

Kontakt os på telefon 5189 5189 allerede i dag.​ Vi hører til i Brønderslev, men vi har mange kunder fra Aalborg, Hjørring og rundt i Nordjylland.

Bliv ringet op

Hvis du vil vide mere, så lad os kontakte dig.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JRK Service ApS

Østergade 84 

9700 Brønderslev

CVR: 33056621

Sitemap

Kontakt

Telefon: 5189 5189

E-mail: info@jrkservice.dk