​Hækklipning

​Har du ikke tid til at gøre hækken klar til sommeren eller kan du ikke overskue projektet med hækkeklipning, så lad os klare opgaven for dig.

Ved at lade os stå for arbejdet, er du garanteret, at hækken bliver klippet til tiden, og at den bliver klippet flot og korrekt.

JRK Service klipper alle former for hække, hvad enten der er tale om Liguster, Bøg, Spirea, Taks eller en helt femte slags.

Få en fast aftale med os, så klipper vi, når det er tid!

Vi klipper hæk for private kunder, men varetager også faste aftaler for virksomheder og boligforeninger, hvor vi varetager alt arbejdet med hækkeklipningen i løbet af året, så det omkringliggende område ser pænt, indbydende og velholdt ud.

Du er velkommen til at kontakte vores haveservice på telefon 5189 5189 og få en snak om, hvordan vi kan være behjælpelige med klipning af din hæk – som fast aftale eller som enkeltstående tilbud.​ Vi hører til i Brønderslev, men vores kunder kommer bl.a. ofte fra Aalborg og Hjørring.

​Pris

​Vi giver gerne et tilbud på klipning af din hæk. Priseksempel eller eksakt pris kan oplyses ved henvendelse. Vi kan naturligvis også fjerne affaldet.

Bliv ringet op

Hvis du vil vide mere, så lad os kontakte dig.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JRK Service ApS

Østergade 84 

9700 Brønderslev

CVR: 33056621

Sitemap

Kontakt

Telefon: 5189 5189

E-mail: info@jrkservice.dk