​Havearbejde i Aalborg, Hjørring & omegn

Hos JRK Service tilbyder vi professionel hjælp til havearbejde til såvel private kunder som erhvervskunder, der har brug for grønne fingre til deres grønne områder – og vi kører til opgaver i hele området omkring Hjørring, Aalborg og Brønderslev.

Vores dygtige anlægsgartnere passer og anlægger din private have, det grønne område omkring sommerhuset eller virksomheden eller måske hele dit parkområde, som var det vores eget. Vi yder en professionel, kreativ og effektiv haveservice i høj kvalitet.

Fast aftale omkring haveservice

Vi kan varetage mange forskelligartede opgaver inden for haveservice, og vi tilbyder en individuel og skræddersyet plan, der opfylder lige præcis din eller din virksomheds behov og ønsker.

Hvad enten du blot ønsker haveservice som enkeltstående tilfælde i din ferie, eller som en fast aftale en gang om ugen, måneden eller året, så kan vi klare det. Vil tilpasser os dine behov.

Vores havearbejde indebærer blandt andet:

Omhyggeligt havearbejde

Vores anlægsgartnere er vant til at udføre havearbejde og opgaver herunder omhyggeligt og hurtigt. Og så medbringer vi selv de haveredskaber, der er nødvendige for at udføre lige præcis dit havearbejde.

Ud fra dine behov giver vi gerne et seriøst og uforpligtende tilbud på en haveservice-opgave - uanset om du ønsker en fast pris for hele havesæsonen eller en aftale, hvor du betaler time for time.

Vi råder over en stor og alsidig maskinpark, som betyder, at vi kan udføre havearbejdet hurtigt og effektivt til lavest mulige pris. Kontakt os gerne på telefon 5189 5189, hvis du ønsker et professionelt og effektivt havearbejde.

Søger du rengøringshjælp, herunder både som privat eller erhverv, samt vinduespudsing?

Bliv ringet op

Hvis du vil vide mere, så lad os kontakte dig.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JRK Service ApS

Østergade 84 

9700 Brønderslev

CVR: 33056621

Sitemap

Kontakt

Telefon: 5189 5189

E-mail: info@jrkservice.dk